App voor bediening UPC Horizon mediabox verschijnt in november

19 oktober 2012 1 Minuut 2 Reacties
UPC-Horizon-pers

De Horizon mediabox van UPC werd met vele toeters en bellen in de markt gezet maar helaas volgden er meteen veel negatieve gebruikerservaringen. De kabelmaatschappij doet er alles aan om de ervaring van klanten te verbeteren, onder meer middels updates en diverse handige tips om de bediening sneller en efficiënter te laten verlopen. Ook komt er binnenkort een app om de Horizon mediabox te bedienen.

Horizon app

Tijdens de lancering van de mediabox liet UPC al weten een applicatie voor smartphones en tablets te lanceren waarmee het apparaat bediend kan worden maar helaas laat deze app nog steeds op zich wachten. UPC laat vandaag echter weten dat we niet meer lang hoeven te wachten. De applicatie voor de iPhone en iPad zou in november in de iTunes Store moeten verschijnen.

Middels de app kun je niet alleen de Horizon mediabox bedienen, ook is het mogelijk om media vanaf je iPad of iPhone via de mediabox op TV weer te geven. Daarnaast kun je de TV gids bekijken en opnamen instellen. Eerder lanceerde UPC al een iOS applicatie waarmee live TV kijken op je iPad, iPhone en iPod mogelijk is.

Android

De live TV kijken app voor Android zal begin volgend jaar pas verschijnen. Wanneer de Android applicatie voor het bedienen van de Horizon mediabox verschijnt is nog niet duidelijk.

Reacties (2)