Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify wil streaming TV dienst gaan aanbieden

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2012, 16:46 CategorieSoftware

Spotify is momenteel de grootste online muziekstreaming dienst en heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld. Het bedrijf breidt de dienst dagelijks nog uit met nieuwe labels en nieuwe functies maar binnenkort kunnen we wellicht ook de eerste streaming TV series verwachten. Spotify zou namelijk reeds in gesprek zijn met HBO Nordic, de HBO tak voor Noord Europa.

Spotify zou zich hiermee voorbereiden op het streamen van TV series en films, naast het huidige muziekaanbod. Ook heeft Spotify onlangs Mark Berkley, voormalig manager van het Amerikaanse Comcast aangenomen. Hij moet de dienst vorm gaan geven. Volgens de berichten uit Denemarken zou de videostreaming dienst beschikbaar gesteld worden voor bestaande en nieuwe klanten maar is het onduidelijk of er een echte aparte dienst voor opgezet wordt.

Meerdere details ontbreken nog, maar mocht Spotify deze stap wagen dan heeft het bedrijf in ieder geval een solide basis om de dienst uit te rollen. De huidige user base is erg groot en zou Spotify direct naar grote concurrenten op het gebied van video streaming zetten.

Via: FlatpanelsHD

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.