Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sluit je TV aan op je Hifi stereo installatie met de Marmitek Connect DA21

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2012, 12:21 CategorieAccessoires

De flatscreen TV is niet meer weg te denken uit de woonkamer. De TV neemt nagenoeg geen ruimte in en levert vaak een indrukwekkend beeld. Toch zit er ook een nadeel aan veel flatscreen TV’s. Door de slanke behuizing is het namelijk lastig om fatsoenlijke speakers in te bouwen wat de geluidskwaliteit niet ten goede komt. De Marmitek Connect DA21 moet hier de oplossing voor bieden.

Marmitek Connect DA21

Wanneer je geen home cinema systeem hebt maar toch een goede geluidskwaliteit uit je flatscreen TV wilt halen kun je de TV aansluiten op een Hifi stereo installatie. Maar wat als je TV geen stereo uitgang heeft? Dan kun je gaan voor de Marmitek Connect DA21 “digitaal-naar-stereo audio converter”. Deze zet digitale audio om in analoge stereo audio. De Marmitek Connect DA21 converteert digitale audio (TOSLINK/Coaxiaal) naar (links/rechts) stereo audio. Het apparaat ondersteunt ongecomprimeerde digitale stereosignalen en sample frequenties tot 192 kHz. Het apparaat heeft een adviesprijs van 49,95 euro.

Marmitek Connect TC22

Ook op het gebied van aansluiten van een mediaspeler op je home cinema systeem biedt Marmitek een oplossing.  Men kan bij het aansluiten van mediaspelers tegen het probleem aanlopen dat aansluitingen niet overeenkomen. Zo beschikt een Apple TV alleen maar over een optische (TOSLINK) digitale uitgang en kun je hem dus niet rechtstreeks op een digitale coaxiale audio ingang van een versterker aansluiten. De Marmitek Connect TC22 Toslink naar coaxiaal audio converter moet hier de oplossing voor bieden. Deze converteert zowel digitale Toslink audio naar digitaal coaxiaal audio als andersom. De converter ondersteunt de meest voorkomende digitale audioformaten en kost 34,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.