Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netgear kondigt nieuwe NeoTV spelers en Push2TV adapter aan

Geschreven door
Geplaatst op24 september 2012, 15:54 CategorieMediaspelers

Netgear heeft deze week een aantal nieuwe producten aangekondigd die het streamen van media binnen je thuisnetwerk en home cinema systeem moeten vereenvoudigen. Het bedrijf komt met drie nieuwe NeoTV streaming players met HTML5 ondersteuning en de Push2TV Wireless Display Adapter om het beeld van je tablets, smartphone of laptop op TV weer te geven.

Netgear NeoTV

De drie nieuwe streaming mediaspelers zijn de NeoTV (NTV300), NeoTV PRO (NTV300S) en NeoTV MAX (NTV300SL). Alle drie de modellen beschikken over de HTML5 standaard voor het streamen van content, bieden on-demand toegang tot diensten als NetFlix en YouTube, en bieden Full HD 1080p met Dolby Digital 5.1 ondersteuning. Verder krijg je onder meer ingebouwd Wifi, een ethernet poort en een applicatie voor Android en iOS apparaten waarmee de NeoTV bediend kan worden.

De NeoTV PRO voegt daar Intel’s Wireless Display (WiDi) technoogie aan toe waarmee je het scherm van een compatibele laptop, PC of tablet in Full HD resolutie op je TV kunt weergeven. Ook beschikt het apparaat over een AV poort voor koppeling met oudere TV’s. De NeoTV MAX beschikt daarnaast over 3D ondersteuning, een afstandsbediening met QWERTY keyboard en de mogelijkheid om media vanaf externe harddisk, USB sticks en DLNA mediaserver af te spelen.

Netgear Push2TV

Naast de NeoTV mediaspelers komt Netgear met de Push2TV Wireless Display Adapter (PTV3000). Met dit apparaat kun je middels Intel’s WiDi technologie het beeld van je laptop, PC, tablet of smartphone op TV weergeven, zonder het gebruik van kabels.

Prijs en beschikbaarheid

De NeoTV heeft in de VS een adviesprijs van 49,99 dollar meegekregen, de PRO en MAX kosten respectievelijk 59,99 en 69,99 dollar. De Push2TV Wireless Display Adapter verschijnt voor een prijs van 59,99 dollar. Wanneer en of de apparaten naar Nederland komen is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.