Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe SoundBox in nieuwe kleuren en met nieuw inlegwerk

Geschreven door
Geplaatst op6 september 2012, 12:44 CategorieLuidsprekers

De Loewe SoundBox is vanaf de herfst ook in de kleuren groen, beige en oranje en met nieuw inlegwerk met duurzame accenten beschikbaar. De kleuren zwart en zilver blijven in het gamma opgenomen, wat een totaal van vijf kleurvarianten maakt. De Soundbox is een RDS stereoradio en hoogwaardige CD-speler met twee 4 inch Full Range-stereoluidsprekers en twee digitale stereoversterkers.

Het CD loopwerk met automatische invoer speelt muziek af van CD’s en ondersteunt gangbare muziekformaten zoals MP3 of WMA. Het inlegwerk aan de bovenzijde, waaronder het geïntegreerde CD-loopwerk met Slot-in-mechaniek verborgen is, is inwisselbaar. Ook muziek van iPod of iPhone kan door het geïntegreerde dockingstation gemakkelijk worden weergegeven. De titels van de songs, die zijn opgeslagen in een MP3-bestand, alle belangrijke radio informatie van de zenders en de tijd worden in beeld gebracht via het geïntegreerde display.

Bovendien beschikt de Loewe SoundBox over een USB-, een aux in- en een koptelefoon aansluiting. Alle functies kunnen op de SoundBox zelf of via afstandsbediening worden bediend.

Meer over de Loewe SoundBox en AirSpeaker lees je in dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.