Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe komt met gelimiteerde Strenesse Edition van de Loewe Connect ID

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2012, 13:34 Categorie3D

Loewe en Strenesse, een gerenommeerd modemerk, stellen op IFA een gelimiteerde editie van het televisietoestel Loewe Connect ID voor. De Loewe Connect ID draagt in de Strenesse Edition de signatuur van de hoofdontwerpster van Strenesse, Gabriele Strehle. Zij bepaalde hier de kleurnuances van de lederapplicatie en de individuele luidspreker bespanning.

De handelsmerken Loewe en Strenesse zijn in het leder geprint, dat handmatig op de luidspreker bespanning is gestikt. De variabele tafelvoet Table Stand Comfort is met hetzelfde leder bekleed.

Loewe Connect ID

De Loewe Connect ID beschikt volgens de fabrikant niet alleen over een fraai uiterlijk maar ook over hoogwaardige prestaties. Zo moet de TV een overtuigende 3D beleving met een uitstekend geluid en een uitgebreid multimedia aanbod met unieke apps bieden. De TV beschikt standaard over LAN en WLAN, en kan ook via Powerline gemakkelijk worden geïntegreerd in het thuisnetwerk. Daarmee zijn de Loewe Smart TV functies zoals Loewe MediaHome, HbbTV via Loewe MediaText en de toegang tot internet content via Loewe MediaNet altijd beschikbaar.

Ook is de speciale Connect ID editie ook voorzien van de Loewe technologie DR+-Streaming. Daarmee kunnen opnames op de harde schijf gemakkelijk worden gestreamd naar andere Loewe televisies of kan een uitzending, die eerst op de Connect ID werd bekeken en onderbroken, met behulp van de Follow-Me functie later op een andere Loewe TV in een andere ruimte worden uitgekeken. Als laatste kan de Connect ID niet alleen worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening Loewe Assist, maar ook met de Loewe Assist Media App voor de iPad.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.