Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL lanceert Cinema SB 100, 200 en 400 soundbars

Geschreven door
Geplaatst op7 september 2012, 14:13 CategorieLuidsprekers

Eind vorig jaar onthulde luidsprekerfabrikant JBL een high-end soundbar in de vorm van de Cinema SB 300 en vandaag wordt de serie verder uitgebreid met de komst van de Cinema SD 100, 200 en 400 soundbar luidsprekers.Volgens de fabrikant moeten de nieuwe soundbars een realistische surround-ervaring naar de huiskamer brengen en het geluid van de TV verbeteren.

De JBL Cinema SB 100, 200 en 400 beschikken daarnaast over een equalizer schakelaar die het geluid optimaliseert voor waar je de soundbar plaatst, bijvoorbeeld gemonteerd aan de muur of geplaatst in een meubel. De SB 400 is het topmodel en beschikt over een draadloze 200 Watt subwoofer die de lage tonen moet verzorgen en overal in de ruimte geplaatst kan worden. De soundbar heeft een vermogen van 2x 60 Watt en beschikt over twee woofers, twee tweeters en een versterker. De SB 400 is geschikt voor HDTV’s met een formaat van 46 inch of groter.

De SB 200 is een 2x 60 Watt soundbar en beschikt over twee woofers, twee tweeters, een versterker en een ingebouwde subwoofer. Het plug-and-play systeem kan gebruikt worden met 32 tot 40 inch TV’s en is uitgerust met Dolby Digital Decoding en Harman’s  Display Surround digitale signaalverwerking technologie om de virtuele surround ervaring te creëren. De SB 100 is een 2x 30 Watt soundbar met twee woofers, twee tweeters en een verterker. De soundbar maakt gebruik van Harman’s  Display Surround digitale signaalverwerking technologie. De SB 100 moet het zonder subwoofer moet doen maar wel de aansluitingen biedt om er zelf een aan te sluiten.

De SB 400 en SB 200 zijn verder uitgerust met Bluetooth zodat je eenvoudig bestanden vanaf een PC of mobiel apparaat naar de soundbar kunt streamen.

De Nederlandse adviesprijzen zijn nog niet bekendgemaakt maar in de VS kosten de Cinema SB 400, SB 200 en SB 100 respectievelijk 549 dollar, 299 dollar en 199 dollar.

Lees meer over wat een soundbar precies is en hoe deze werkt.

 • Delen:

Reacties

 1. paleo dessert recipes almond flour
  25 september, 2013 om 14:44

  Woah! I’m really loving the template/theme of this site.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that
  “perfect balance” between usability and visual appeal. I must say you’ve done a superb
  job with this. Also, the blog loads very fast for me on Internet explorer.
  Outstanding Blog!

 2. S Grous
  03 december, 2013 om 16:31

  Zijn er al ervaringen met de JBL 400

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.