Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

HBO binnenkort bij CanalDigitaal, Glashart Media en Vodafone

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2012, 13:03 CategorieDigitale tv

Klanten van CanalDigitaal, Glashart Media en Vodafone krijgen binnenkort toegang tot de premium kanalen van Home Box Office (HBO). Vanaf 25 september bieden Glashart Media en Vodafone de kanalen aan. CanalDigitaal volgt op 1 oktober. Het abonnement bestaat uit drie 24-uurs-, reclamevrije HD kanalen: HBO, HBO 2 en HBO 3. De kanalen zijn tevens in SD beschikbaar.

Ook de streamingdienst HBO GO is zonder extra kosten beschikbaar voor klanten die voor het pakket kiezen. Vodafone en de serviceproviders van Glashart Media bieden daarnaast de video-on-demand dienst HBO On Demand.

Op je computer, tablet en smartphone

Nieuwe programma’s – maar ook HBO-klassiekers zoals Six Feet Under en The Sopranos – zijn beschikbaar via HBO GO. Deze online streamingdienst maakt het mogelijk om een grote selectie programma’s op je computer, laptop, iPad, iPhone, iPod touch en nieuwere Android apparaten te bekijken. Daarnaast bieden Vodafone en de serviceproviders van Glashart Media ook HBO On Demand waarmee men programma’s thuis op televisie kan bekijken wanneer en zo vaak als men dat wil waarbij men onbeperkt kan pauzeren, terugspoelen en vooruit spoelen.

Amerikaanse HBO premières

Originele HBO-programma’s – zoals Boardwalk Empire en Treme – zijn vaak binnen één dag na de Amerikaanse première in Nederland te zien. Andere originele producten zijn miniseries zoals Band of Brothers en Generation Kill – films waaronder Hemingway & Gellhorn – documentaires en concertregistraties. Klanten hebben bovendien toegang tot een breed aanbod aan op tv eerst vertoonde, in het Nederlands ondertitelde, films met de grootste titels zoals Nova Zembla, Arthur, The Adventures of Tintin en Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.