Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon lanceert DBT-3313UD Blu-ray speler met netwerk streaming

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2012, 18:07 Categorie3D

Denon introduceert vandaag de DBT-3313UD, een kwalitatief hoogstaande 3D Blu-ray speler met high-end technieken en diverse netwerkmogelijkheden. Het ontwerp is gebaseerd op de AV-Art serie van dit jaar en moet samen met de hoogwaardige prestaties en unieke features zoals Denon Link HD staan voor de ideale speler in een home cinema systeem.

Denon DBT-3313UD

De DBT-3313UD kan overweg met Blu-ray discs, DVD’s, Super Audio CD’s, CD’s en netwerkbronnen. Daarbij krijg je toegang toegang tot je mediabibliotheek in hoogwaardige audio- en beeldkwaliteit. De speler beschikt over diverse Denon-technologieën, waaronder de Direct Mechanical Ground constructie en het volledig afgeschermde SVH-loopwerk met aluminium bovenplaat en dubbele assen die interne en externe trillingen en elektromagnetische ruis onderdrukken.

Ook ondersteunt de DBT-3313UD videostreaming van online-content zoals YouTube en Netflix. Daarnaast is het mogelijk om muziek (MP3 en WMA tot FLAC HD 24-bits/192 kHz), foto’s en videobestanden (inclusief DivX HD) af te spelen vanaf een op het netwerk aangesloten apparaat, zoals een PC of NAS (aangesloten opslagapparatuur).

Aan de achterzijde van de speler bevindt zich een dubbele HDMI-uitgang voor het scheiden van audio en video wanneer je receiver geen 3D ondersteunt of voor het gelijktijdig aansluiten van twee elementen. Met het oog op de gebruiksvriendelijkheid kun je de speler bedienen via de Denon Remote App in combinatie met een Denon AV receiver uit de 2012/2013-serie.

Denon Link HD

De Denon Link HD technologie moet, wanneer aangesloten op een AVR-3313 receiver van Denon, zorgen voor een nog strakker gedefinieerd geluid en een ruimtelijk 3D-klankbeeld. De masterclocks op de twee systemen worden gesynchroniseerd via Denon Link HD om de geïntegreerde schakelingen jittervrij te houden. Bij een digitale signaaloverdracht via een conventionele HDMI aansluiting worden de geïntegreerde schakelingen aangestuurd door gescheiden kloksignalen, waardoor er veel jitter veroorzaakt wordt en er resolutie in het geluid verloren gaat. Denon Link HD is niet alleen geschikt voor Blu-ray, maar voor alle HDMI digitale uitgangssignalen, inclusief DVD, DVD Audio, Super Audio CD, muziek CD en gestreamde muziek vanaf een netwerk.

Prijs en beschikbaarheid

De Denon DBT-3313UD is vanaf oktober verkrijgbaar in een zwarte en zilveren afwerking met een verkoopadviesprijs van 1099 euro. De AVR-3313 receiver heeft een verkoopadviesprijs van 1.399 euro.

Denon DBT-3313UD features

 • Universele Blu-ray speler
 • Denon Link HD voor hoogwaardige digitale audio-overdracht
 • Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio HDMI-uitvoer
 • Dubbele HDMI-uitgang en Pure Direct-functie
 • Video-encoder met hoge precisie en I/P-scaler
 • Volledig afgeschermd loopwerkmechanisme
 • Snelle respons- en laadtijden en afspeelfunctie
 • Vier gescheiden blokken voor detailgetrouwe weergave van audio- en videosignalen
 • Fanloze behuizing
 • DLNA-ondersteuning voor netwerkstreaming
 • Ondersteuning voor YouTube Leanback-streaming en Netflix video-on-demand
 • Ondersteuning voor DivX Plus HD
 • USB poort op voorpaneel
 • HDMI kabel inbegrepen • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.