Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon lanceert D-F109 netwerk mini hifisysteem

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2012, 15:34 CategorieHome cinema sets

Denon lanceert vandaag een nieuw mini hifisysteem dat met name gericht is op netwerk streaming. De D-F109 is de opvolger van de D-F107 en beschikt onder meer over een verbeterde audioweergave, meer netwerkmogelijkheden en een vernieuwd design. Je kunt kiezen voor het complete systeem met luidsprekers of de losse CD speler en/of netwerkspeler.

De D-F109 bestaat uit de DRA-F109 stereo receiver, de DCD-F109 CD speler, de DNP-F109 netwerk audiospeler en de SC-F109 luidsprekers. De receiver levert een vermogen van 2 x 65 Watt middels een nieuw ontwikkelde digitale eindversterkertrap. Qua aansluitingen beschikt het apparaat over twee twee coaxiale ingangen waarop de CD speler en netwerk audiospeler aangesloten kunnen worden. Mocht je een andere bron kwijt willen kan dit via de digitale optische ingang. Ook krijg je een analoge audio uitgang.

Zoals gezegd is netwerk streaming een belangrijk element van de D-F109. Je krijgt toegang tot diverse internet radiostations en kunt eenvoudig content naar het systeem streamen vanaf apparaten binnen je thuisnetwerk. Hiervoor beschikt het systeem over Apple AirPlay ondersteuning en een DLNA certificaat. De CD speler beschikt over een USB ingang om media fysiek aan te sluiten. De SC-F109 luidsprekers luidsprekers zijn tweeweg speakers voorzien van een 12 cm woofer en 2,5 cm high-definition tweeter.

De Denon D-F109 moet deze maand nog in de winkels verschijnen voor een adviesprijs van 799 euro. Je kunt de CD speler en netwerk audiospeler los kopen voor een adviesprijs van respectievelijk 249 en 399 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.