UPC presenteert Horizon mediabox op 7 september

31 augustus 2012 1 Minuut 0 Reacties
UPC-Horizon

UPC heeft deze week laten weten dat de nieuwe en langverwachte Horizon mediabox op 7 september gepresenteerd zal worden. Op die datum krijgt de media een eerste indruk van het apparaat maar zal deze nog niet voor consumenten beschikbaar zijn. Wel moet de uitrol van de Horizon mediabox dit jaar nog van start gaan voor nieuwe en bestaande klanten.

De Horizon mediabox is een nieuwe decoder van UPC die apparatuur in huis met elkaar moet verbinden, TV kijken interactief moet maken en als hub moet dienen voor alle media binnen je thuisnetwerk. Middels de mediabox moet het mogelijk worden digitale TV te kijken op alle TV’s in huis en zelfs op al je mobiele apparaten. Ook kun je applicaties downloaden en gebruiken via een eigen Smart TV platform en kun je content eenvoudig vanaf een PC of mobiel apparaat op TV weergeven. Daarnaast wordt er een nieuwe afstandsbediening meegeleverd die ook dienst doet als keyboard.

Wanneer klanten van UPC exact gebruik kunnen gaan maken van de mediabox is nog niet duidelijk. Daarbij is het nog onduidelijk of bestaande klanten extra moeten gaan betalen voor het gebruik van de horizon.

Reacties (0)