Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung lanceert Wireless Audio met Dock voor muziekliefhebbers

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2012, 10:28 CategorieLuidsprekers

Samsung heeft deze week een nieuw en high-end Wireless Audio met Dock systeem in Nederland gelanceerd. Volgens de fabrikant moet het dock je huiskamer veranderen in een concertzaal, met name voor het gebruik van een uniek buizenversterkersysteem, de ingebouwde subwoofer en glasvezelspeakers in het topmodel, de DA-E750.

De DA-E750 beschikt over een stijlvolle houten finish met een jaren zeventig look, maar de technologie moet meer dan up-to-date zijn. Via Bluetooth 3.0, AllShare Play en AirPlay kun je draadloos je muziek streamen van je smartphone, tablet of mediaspeler. Indien je TV dit ondersteunt, is het mogelijk het geluid van je TV via de DA-E750 af te spelen, zonder extra kabels en kwaliteitsverlies. Daarnaast is het mogelijk om via het Dual Docking-systeem in de DA-E750 zowel Samsung Galaxy smartphones als Apple devices te docken.

De DA-E750 heeft ook de mogelijkheid om een CD speler of een nostalgische cassettespeler aan te sluiten. Die plug je gewoon in de analoge ingang. Je digitale muziek, afkomstig van een externe harde schijf of een USB stick, kan via de USB poorten aangesloten worden.

De Samsung DA-E750, DA-E670, DA-E651 en DA-E550 zijn verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs vanaf 199 euro. Het topmodel, DA-E750, kost 599 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.