Onkyo lanceert LS3100 Living Speaker System voor een beter TV geluid

31 augustus 2012 1 Minuut 0 Reacties
Onkyo-LS3100

Niet alleen Bose heeft deze week een nieuw systeem ontwikkeld om op een eenvoudige manier het geluid van je flatscreen TV te verbeteren. Onkyo komt namelijk met het LS3100 Living Speaker System. Een slank 2.1-kanaals systeem dat uitgerust is met SRS audio verbeteringen en draadloze Bluetooth streaming technologie.

Volgens Onkyo is de LS3100 niet alleen een van de betere TV speakersystemen maar ook een van de meest gebruiksvriendelijke. Het systeem bestaat uit een compacte digitale versterker die de dual-drive speakers en de actieve (draadloze) subwoofer aanstuurt. De LS3100 is vanuit de fabriek voorzien van ondersteuning voor de meeste afstandsbedieningen van de grotere TV merken maar kan een afstandsbediening ‘leren kennen’ wanneer deze niet ondersteund wordt. Dit houdt in dat het systeem automatisch inschakelt wanneer de TV aangezet wordt en met de afstandsbediening van de TV is het volume van het systeem te bedienen.

Dankzij een samenwerking met SRS Audio heeft Onkyo de TruVolume techniek geïmplementeerd. Deze techniek moet ervoor zorgen dat het geluidsvolume altijd in balans is en niet fluctueert zoals soms bij reclame-blokken of tussen TV programma’s gebeurt. WOW HD is een andere audio technologie die het geluidsveld moet vergroten en de Dialog Mode verwerkt stemmen beter in de complete audio-mix. Een andere feature is Bluetooth 2.1 + EDR ondersteuning voor het draadloos streamen van muziek vanaf een PC, smartphone of tablet naar het systeem.

Reacties (0)