Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo lanceert ABX-N300 iOnly Stream draadloos luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2012, 13:15 CategorieLuidsprekers

Onkyo heeft deze week weer een nieuw product gelanceerd in de vorm van het ABX-N300 iOnly Stream draadloos luidsprekersysteem. Deze luidspreker is uitgerust met diverse netwerk functies voor draadloze streaming, waaronder DLNA en Apple’s AirPlay, een digitaal dock voor de iPod of iPhone, en een hoogwaardige audioweergave.

De Onkyo ABX-N300 is een zeer compleet systeem dat uitgerust is met AirPlay. Hiermee kun je eenvoudig muziek vanaf een iPod, iPhone, iPad of PC met iTunes laten streamen naar de luidspreker. Ook andere apparatuur, waaronder Android smartphones, tablets en NAS servers, kunnen gebruikt worden om de meest populaire bestandsformaten als FLAC, WAV, en WMA Lossless te streamen. Daarnaast krijg je via de luidspreker toegang tot een grote selectie aan internet radiostations en persoonlijke cloud streaming diensten.

De ABX-N300 beschikt onder meer over een 3.5mm analoge audio-input voor het aansluiten van diverse mediaspelers en heeft een direct-digitaal dock voor de iPod/iPhone. Verder is de set voorzien van een LCD display met drukgevoelige knoppen, een aluminium cover en een elegant design. De combinatie van twee full-range bass-reflex speakers met een vermogen van tweemaal 10 Watt en Active Bass Control moet zorgen voor een puur en krachtig geluid.

De ABX-N300 zal vanaf september te koop zijn voor een prijs die rond de 350 euro ligt.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.