Onkyo komt met analoge A-9050 en A-9030 versterkers

31 augustus 2012 1 Minuut 0 Reacties
Onkyo-A-9050

Onkyo lanceert week een tweetal nieuwe analoge versterkers, de A-9050 en A-9030. Daarnaast introduceert de fabrikant ook de T-4030 DAB+/DAB/FM Tuner die volgens Onkyo over indrukwekkende specificaties beschikt. Beide versterker modellen beschikken over WRAT versterking ondersteund door Onkyo’s Three-Stage Inverted Darlington Circuitry.

Eerder dit jaar lanceerde Onkyo de A-9070 stereo versterker, de twee nieuwe modellen worden daar nu onder geplaatst en hebben vanzelfsprekend ook een aantrekkelijker prijskaartje. De A-9050 is volgens Onkyo zelfs een uniek geval aangezien niet eerder een product in deze prijsklasse met de premium DIDRC dynamic noise reduction technologie uitgerust werd. De A-9030 is voornamelijk geschikt voor consumenten die voor het eerst een stap wagen in de wereld van high-end analoge versterkers.

Beide versterkers zijn gebaseerd op een 1.6mm metalen chassis dat trillingen moet voorkomen. Daarbij beschikken ze over twee grote condensatoren en een high-output EI transformator. Koperen verbindingen moeten zorgen dat elk individueel circuit een unieke link heeft met de voeding waardoor circuit ruis flink verminderd wordt. De A-9050 beschikt over een Wolfson 192 kHz/24-bit DAC module en DIDRC technologie om het signaal op te schonen. Het signaal wordt nog verder verbeterd door de vergulde RCA inputs en inputs met ondersteuning voor banana plug.

Reacties (0)