Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG breidt aanbod Smart TV apps uit

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2012, 15:23 Categorie3D

LG heeft deze week tijdens IFA 2012 aangekondigd het aanbod van apps voor het Smart TV platform van de fabrikant uit te breiden. Deze week kunnen we onder meer al een NPO Uitzending Gemist en SBS Gemist applicatie verwachten waardoor je gemiste programma’s van de publieke omroepen en de SBS zenders terug kunt kijken op je Smart TV.

Dat is niet alles want LG is ook een samenwerking aangegaan met Pathé. Waar het tot op heden alleen met Samsung Smart TV’s mogelijk was om films te huren via de Pathé Thuis applicatie, wordt deze app nu ook beschikbaar gesteld voor Smart TV’s van LG. Onder meer Marvel’s The Avengers 3D is hierdoor in 3D op compatibele Cinema 3D modellen van LG te bekijken. De Pathé Thuis app kan inmiddels gedownload worden.

Alle applicaties die toegankelijk zijn via het Smart TV platform van LG zijn te bedienen middels de interactieve Magic Remote afstandsbediening. Hiermee kun je middels bewegingen een cursor op het scherm besturen of bladeren door bestanden.

Lees meer over Pathé Thuis of bekijk alle LCD en plasma modellen uit de 2012 LG line-up.

 • Delen:

Reacties

 1. Rob
  01 september, 2012 om 8:52

  Hallo Panasonic wakker worden!!!!!!
  Samsung nieuwe samt functies LG Philips.

  Nee panasonic brengt een app uit voor de Tel en de tab, zodat je de TV en Home cinema vanaf je tel of tab kan bedienen.
  Noou No Way werkt dus niet, of een enkele keer, op de samsung gaxs2 en desamsung tab10.1

  Antwoord van panasonic nederland, we zijn afhankelijk van het europese hoofdkantoor??? Uh dan ga je toch eens informeren bij je hoofdkantoor

 2. P.M.
  04 november, 2012 om 12:30

  Ik heb wel de pathe app op de LG maar nog geen NPO op mijn Smart TV. Helaas, want dit zou de enige app zijn die ik echt zou willen op mijn TV. Ik hoop dat het nog wel gaat komen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.