Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Individualiteit is het grote thema bij Loewe tijdens de IFA 2012

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2012, 18:20 Categorie3D

Tijdens de IFA beurs in Berlijn heeft bijna elke fabrikant een thema waarbinnen alle nieuwe producten onthuld worden. Voor Loewe is het thema dit jaar, net als wel vaker overigens, individualiteit. De Loewe beursstand in Berlijn staat helemaal in het teken van nieuwe home cinema systemen die qua techniek en design, qua kleuren, materialen kunnen worden samengesteld.

Loewe Reference ID

Loewe pakt dit jaar groots uit tijdens IFA en presenteert onder meer zijn nieuwe top TV, de Loewe Reference ID. Deze exclusieve flatscreen TV blinkt uit door zijn hoogwaardige afwerking, edele materialen en bijna onbeperkte Individualiseringsmogelijkheden. Zo stelt de Duitse premium fabrikant in Berlijn unieke toestellen voor die zijn ontstaan in samenwerking met de Italiaanse pianofabriek Fazioli en Fürst Alexander zu Schaumburg-Lippe.

Loewe Individual TV

Geen enkel Home Entertainment systeem biedt meer individuele creatieve vrijheid dan de nieuwe Loewe Individual TV. Kleuren, materialen, oppervlakken, beeldschermformaten, geluidsopties, opstellingsvarianten, multimedia en netwerkverbindingen: de nieuwe Loewe Individual biedt meer dan een miljoen mogelijkheden. Loewe Individual is daarom een uniek productconcept wel wel in de premium prijsklasse.

Loewe Assist Media

Het nieuwe bedieningssysteem Loewe Assist Media en de afstandsbediening Loewe Assist Easy zijn nieuwe manieren voor een intuïtieve bediening van je home cinema systeem. Je hoeft alleen nog maar te beslissen of je naar muziek wil luisteren, televisie of video’s wil bekijken of door je fotocollectie wil bladeren. De rest regelt de technologie van het nieuwe Loewe bedieningssysteem. Alle belangrijke stappen van de bediening kunnen worden uitgevoerd met het cursorgedeelte van de Loewe afstandsbediening.

Loewe Connect ID

Vanaf de herfst is de Loewe Connect ID ook beschikbaar in de grote beelddiagonaal 55 inch. Het TV Smart TV model staat voor de combinatie van individualiteit en kleur. Met zijn behuizingskleuren Zwart, Wit, Zilver, Beige, Groen of Oranje en de lijst in Zwart Hoogglans of Wit Hoogglans kan hij worden aangepast aan de persoonlijke levensstijl. Voor bijzonder modebewuste mensen is er de gelimiteerde Strenesse editie van de Loewe Connect ID.

Loewe SoundVision en SoundBox

Van de Loewe audiodesign-producten SoundVision en SoundBox worden nieuwe kleurvarianten gepresenteerd. Naar aanleiding van de IFA wordt voor het eerst een besturing van de SoundVision via de Loewe Assist Media App voorgesteld, zodat bediening ook hier mogelijk is via de smartphone.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.