Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Horizon mediabox vanaf september bij UPC

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2012, 14:23 CategorieDigitale tv

Na de lancering van de Horizon mediabox diverse malen uitgesteld te hebben en diverse klanten de mediabox te hebben laten getest heeft het moederbedrijf van UPC, Liberty Global, deze week laten weten dat het apparaat in september dan eindelijk naar de digitale TV provider komt. Nederland is het eerste land waar de Horizon aan klanten van Liberty Global aangeboden zal worden.

Alle tests zouden hebben uitgewezen dat de Horizon mediabox klaar is voor lancering en dat alle UPC klanten er dus gebruik van kunnen maken. Middels het apparaat moeten gebruikers onder meer digitale TV via alle (mobiele) apparaten in huis kunnen kijken, krijg je toegang tot een eigen Smart TV platform waarmee applicaties gedownload kunnen worden, is het eenvoudig media te delen binnen je thuisnetwerk en wordt er een nieuwe afstandsbediening meegeleverd die ook dienst doet als keyboard. Liberty Global wil de Horizon het middelpunt van je thuisnetwerk maken.

Wanneer de mediabox exact gelanceerd wordt is nog niet bekend. Waarschijnlijk wordt het apparaat tijdens de IBC broadcastbeurs in september officieel gepresenteerd in Nederland. Ook is nog niet duidelijk wat klanten van UPC moeten gaan betalen voor de mediabox. Waarschijnlijk gaat dit om een paar euro extra per maand.

Bron: BTN

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.