Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Boston Acoustics lanceert nieuwe middenklasse M-serie luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2012, 17:09 CategorieLuidsprekers

Vorig jaar lanceerde Boston Acoustics de A-serie instap luidsprekers en vandaag wordt er een middenklasse serie aan het assortiment toegevoegd. De M-serie bestaat uit twee vloerstaande luidsprekers en een boekenplank luidspreker. De M-serie moet volgens de fabrikant een nieuwe norm te stellen in het middelste prijssegment met hoge kwaliteit voor zowel stereo als surround opstellingen.

De eerste groep modellen van de M-serie luidsprekers bevat twee vloerstaande 3-weg luidsprekers, het paradepaardje de M350 met vier 5¼ inch woofers en een 4 inch middengebied (€ 1.299), de iets kleinere M340 met vier 4 inch woofers (€ 999) en een 2-weg boekenplank model, de M25 met één 5¼ inch woofer (€ 399). Dankzij de constructie met vier woofers kon de kast volgens de fabrikant slank en elegant worden gehouden, zodat hij in een moderne leefomgeving past en tegelijkertijd bastonen met een hoge kwaliteit kan leveren. Alle modellen van de m-serie maken gebruik van de Extended Wide Bandwidth (EWB) tweeter en de Boston Acoustics Lo-Q™ kastconstructie. Bovendien leidt de
symmetrische massa op de driver voor het middenbereik (M350 & M340) tot een lineaire frequentierespons die de storing aanzienlijk moet verminderen.

Het uiterlijk van de M-serie bevat traditionele en moderne ontwerpaspecten die sonische resultaten moeten leveren en waardoor de modellen eenvoudig nagenoeg alle huiskamers te plaatsen zijn. Alle modellen van de M-serie zijn zo ontworpen, dat zij naadloos met elkaar en met andere luidsprekers van Boston Acoustics kunnen worden gecombineerd, ongeacht de systeemopbouw en de luidsprekermodellen.

De eerste producten van de M-serie, de M350, M340 en M25, zijn eind augustus 2012 verkrijgbaar in glanzend zwart lak en traditioneel walnotenfineer. De verkoopadviesprijs van M350 is €1299 per stuk, de M340 kost €999 per stuk en de M25 €399 kost per stuk. Als aanvulling op de nieuwe serie worden meer modellen in de herfst van dit jaar geïntroduceerd.







  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.