Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose Solo TV sound system: Compact en maar twee kabels

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2012, 16:43 CategorieHome cinema sets

Een fabrikant waar we niet heel veel van horen maar die wel op IFA 2012 aanwezig is, is Bose. Maar, als het merk met iets komt dan is het altijd wel interessant. Neem bijvoorbeeld dit Bose Solo TV Sound system. Dit systeem is voornamelijk bedoeld om eenvoudig het geluid van je flatscreen TV aanzienlijk te verbeteren, zonder veel toeters, bellen en kabels.

Het Bose Solo TV Sound system bestaat namelijk uit een klein kastje met ingebouwde speaker, een kabel die naar de TV gaat en een kabel waarmee het apparaat op het stroomnet aangesloten wordt. Het apparaat zelf heeft een afmeting van 7.1 cm bij 52.6 cm bij 30.5 cm en kan bij elke TV en binnen elk systeem gebruikt worden. Het mooie is dat dit alles is wat je nodig hebt, plus de afstandsbediening die bij het Solo TV Sound systeem geleverd wordt.

Volgens Bose is het systeem ideaal voor mensen die graag TV kijken met goed geluid, maar thuis niet per se een home cinema systeem willen. Zoals we gewend zijn van de fabrikant is er veel aandacht besteed aan een hoogwaardige audiokwaliteit. De digitale signaalverwerking en Array luidspreker technologie moeten zorgen voor een evenwichtig geluid, ook wanneer het volume niet te hoog staat.

Het Bose Solo TV Sound system is vanaf volgende maand te koop via onder meer de website van Bse. De adviesprijs bedraagt 399,95 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. zeilmaker
    21 november, 2013 om 15:18

    heb een philips tv van 2 jaar de42pfl7675h past dat kabeltje wel in me tv??

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.