Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

AOC introduceert e2752Vq multimedia monitor

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2012, 20:01 CategorieLcd en led tv's

AOC introduceert vandaag een nieuwe multimedia monitor van 27 inch in de Professional Line; de e2752Vq. Deze LCD monitor beschikt over Edge Lit LED achtergrondverlichting, diverse aansluitmogelijkheden, een Full HD resolutie en een standaardcontrast van 1200:1. De monitor is vanaf nu te koop voor een adviesprijs van 329 euro.

Deze monitor biedt volgens de fabrikant voldoende ruimte om twee pagina’s tekst naast elkaar weer te geven, voor veeleisende grafische bewerkingen of voor het spelen van games en kijken van HD films. De snelle responstijd van 2 ms moet zorgen voor een zeer scherpe weergave van de meest actierijke scènes, zonder bewegingsonscherpte. Dankzij twee geïntegreerde luidsprekers voldoet het scherm aan alle vereisten van een allroundmultimediascherm.

De monitor beschikt ook over flexibele instelmogelijkheden voor diverse doeleinden. De kantelfunctie (-3°~19°) en grote kijkhoek (170° verticaal/160° horizontaal) moeten zorgen voor comfort, zowel op kantoor als thuis. Met de ingebouwde software Screen+ kan het grote scherm worden onderverdeeld in meerdere deelvensters, zodat je het overzicht behoudt, ook als je meerdere programma’s tegelijk gebruikt. De e2752Vq beschikt over D-Sub-, DVI-D- en HDMI-poorten, een DisplayPort en een USB hub. Je kunt meerdere apparaten tegelijk aansluiten en hebt de mogelijkheid om uiteenlopende apparatuur zoals USB-sticks, laptops, camcorders of digitale camera’s aan te sluiten.

Ondanks het formaat is het stroomverbruik dankzij de LED technologie laag. Het scherm verbruikt standaard minder dan 38 watt en 0,5 watt in de stand-by modus. De speciale software e-Saver bespaart nog meer energie door de monitor automatisch uit te schakelen wanneer deze gedurende een bepaalde tijd niet is gebruikt.

De e2752Vq is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 329 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.