Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung lanceert drie nieuwe Blu-ray HD recorders

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2012, 18:13 CategorieBlu-ray

Samsung introduceert dit jaar drie nieuwe Blu-ray spelers met ingebouwde harddisk. De BD-E8300, BD-E8500 en BD-E8900 kunnen TV programma’s opnemen en deze wanneer gewenst streamen naar een smartphone of tablet. Alle drie de modellen zijn inmiddels te koop in Nederland voor een prijs vanaf ongeveer 350 euro.

Het kleinste model, de BD-E8300 beschikt over een opslaggeheugen van 320GB, de BD-E8500 biedt 500GB aan opslaggeheugen en de BD-E8900 heeft maar liefst 1TB aan ruimte om ongeveer 102 uur aan HD materiaal op te kunnen slaan. Afgezien van het opslaggeheugen zijn alle Blu-ray spelers identiek. Zo krijg je onder meer ondersteuning voor 3D Blu-ray discs, DVD’s, en CD’s, twee USB poorten voor verbinding met een USB stick of schijf en DLNA ondersteuning voor het streamen van content naar een andere apparaat in je thuisnetwerk. Daarnaast bieden de spelers ondersteuning voor de meest populaire bestandsformaten, waaronder DivX, AVI en MKV.

Wat betreft de software krijg je toegang tot Samsung’s Smart Hub platform waar je applicaties kunt downloaden in categorieën als games, video on demand diensten en nieuws. Middels Samsung’s Smart View is het mogelijk om TV uitzendingen van de speler naar een tablet of smartphone te streamen. Ook kun je een ander programma op je smartphone of tablet kijken dan dat op TV verschijnt.

De Samsung Blu-ray HD recorders zijn inmiddels te koop in Nederland. Hieronder vind je de real-time laagste prijzen.

Bron: FlatpanelsHD  • Delen:

Reacties

  1. jo
    13 januari, 2013 om 13:12

    ik heb er een. prachtige weergave maar….helaas kunnen wij het niet voor elkaar krijgen kanalen te vinden om op te nemen. Wij hebben upc. Wie wet een oplossing?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.