Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung brengt Angry Birds naar Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2012, 15:30 CategorieGaming

Samsung heeft een van de meest aantrekkelijk en meest uitgebreide Smart TV platformen en voegt daar bijna wekelijks interessante nieuwe applicaties aan toe. Deze keer brengt de fabrikant de populaire Angry Birds game naar haar Smart TV’s. De game kan middels handgebaren, een van de unieke features van de nieuwe Samsung series, gespeeld worden.

Angry Birds is op verschillende platformen al een groot succes maar wordt nog steeds het meeste gespeeld op smartphones en tablets. In de game is het de bedoeling vogels middels een katapult te lanceren en hiermee diverse bouwwerken omver te duwen. De game is sinds de lancering flink gegroeid en er zijn momenteel dan ook tientallen versies met honderden levels te downloaden.

Angry Birds kan later deze maand op Samsung Smart TV’s die beschikken over gebarenbediening gedownload worden via de Samsung Apps portal. Het gaat dan op de ES/E8000 en ES/E7000 series.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.