Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer lanceert kleurrijke budget micro Hifi systemen

Geschreven door
Geplaatst op9 juli 2012, 12:20 CategorieHome cinema sets

Pioneer lanceert vandaag een aantal nieuwe micro Hifi systemen die binnen bijna elk budget passen en voorzien zijn van opvallende looks. Een van de systemen is de X-CM31, verkrijgbaar in diepzwart, puur wit en zwart, of met een voorpaneel in fris rood of elegant bruin. In de microsystemenreeks vinden we verder de X EM21, X-EM21V en X-EM11.

De compacte X-CM31 is geschikt voor tal van bronnen. Zo is het hifisysteem bovenaan uitgerust met een digitaal dock voor iPod/iPhone en ondersteunt het de iPad via de USB aansluiting. Zowel via de USB ingang aan de voorzijde als via de ingebouwde CD speler (compatibel met cd’s en CD-R/RW’s) kun je mp3 of wma bestanden afspelen. Voor radiofans is er de ingebouwde AM/FM-tuner met veertig voorkeuzestations.

De X-CM31 heeft de, volgens Pioneer, topprestaties in grote mate te danken aan zijn tweewegs bassreflexluidsprekers, die een evenwichtige klank produceren. Dit microsysteem biedt een output van 15 watt per kanaal. Voor diepere bassen is de basversterkingsfunctie ‘P-BASS’ en de Sound Control (Bass/Treble) gebruikt. Om de klank optimaal te kunnen afstemmen op het genre, beschikt dit hifisysteem daarnaast over vier voorinstellingen: Flat/Pops/Rock/Jazz.

Naast de X-CM31 voegt Pioneer nog drie budgetvriendelijke microsystemen toe aan het assortiment. Het gaat om de X-EM21 met CD, iPhone/iPoddock, USB-ingang en FM-tuner; de X-EM21V met DVD/CD, iPhone/iPoddock, USB en FM-tuner; en de X-EM11 met CD speler, USB en FM-tuner. Alle drie de modellen beschikken over een voor deze klasse hoog vermogen van 10W + 10W. Bovendien zijn ze uitgerust met een schuiflade aan de voorzijde.

Beschikbaarheid en prijs

De X CM31 is vanaf augustus 2012 te koop in vier kleuren, gevolgd door de X-EM11 in september en de X EM21 en X-EM21V in oktober

Adviesprijs X-CM31: 219 euro
Adviesprijs X-EM21: 139 euro
Adviesprijs X-EM11: 119 euro

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.