Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips lanceert draagbare en draadloze ShoqBox luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2012, 16:52 CategorieAccessoires

Mobiel zijn en dus draagbare gadgtes bij je kunnen hebben is tegenwoordig van groot belang. Philips ziet dat ook in en komt met de ShoqBox luidsprekers, draagbare en draadloze speakers die je overal met je mee kunt dragen. Daarbij zijn de speakers in je eigen stijl en configuratie te kiezen waardoor het het helemaal je eigen accessoire kunt maken.

De ShoqBox speakers kunnen middels Bluetooth muziek weergeven vanaf elk ander met Bluetooth uitgerust apparaat. Zo kun je muziek van je smartphone of tablet richting de speaker streamen. Je kunt de speaker nagenoeg overal kwijt aangezien deze klein genoeg is voor bijvoorbeeld in een rugtas of zelfs aan je riem. Bij mobiliteit hoort natuurlijk een lange batterijduur en daarom beschikken de speakers over een krachtige batterij die eenvoudig een dag lang meegaat.

Het eerste model dat gelanceerd zal worden is de SB7200 speaker. Dit model is ideaal voorbuitengebruik aangezien deze spat- en schokbestendig is. Voor de sportievelingen wordt het model voorzien van een slotje waardoor deze aan een sportuitrusting te hangen is. Het tweede model is de SB7300 en deze speaker heeft aluminium design met een metalen volumeknop. Vier neodymium luidsprekers moeten zorgen voor een vervormingsvrij geluid met diepe bassen. Voor een stereogeluid kunnen beide speakers ook samengevoegd worden.

De ShoqBox SB7200 is te koop voor een adviesprijs van 149 euro. De SB7300 is te koop voor 199 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.