Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Monster introduceert Diamond Tears hoofdtelefoon

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2012, 13:51 CategorieAccessoires

Monster introduceert vandaag de Diamond Tears hoofdtelefoon met de slogan “Edgy like diamonds, smooth like tears”. De Diamond Tears hoofdtelefoon heeft volgens de fabrikant een design speciaal voor de stijlbewuste consument. Of het stijlbewust is, is de vraag maar apart is dit model zeker door de diamanten vorm en afwerking.

De Diamond Tears beschikt volgens Monster over het geluid dat van een Monster hoofdtelefoon verwacht mag worden, waar dus een hoge kwaliteit onder verstaan kan worden. De speciaal ontworpen oorkussens zorgen niet alleen dat de hoofdtelefoon comfortabel op het hoofd zit, maar ook voor een passieve geluidsisolatie. Ook is ook deze Monster hoofdtelefoon voorzien van ControlTalk.

Bij de Diamond Tears worden drie verschillende kabels meegeleverd: een kabel zonder ControlTalk, een kabel met Universal ControlTalk en een kabel met Apple ControlTalk.

De Monster Diamond Tears hoofdtelefoon heeft een verkoopprijs van 299,95 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. peterpan
    30 juli, 2012 om 23:13

    Ziet er goed uit en klinkt vast goed met interne monster bekabeling verwacht ik. Zal vast krachtig zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.