Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert nieuwe reeks Individual TV’s

Geschreven door
Geplaatst op17 juli 2012, 15:54 CategorieLcd en led tv's

Loewe is een van de weinige fabrikanten die flinke keuze biedt qua configuratie en design van TV’s. De Individual serie is een bekende reeks modellen van Loewe waarbij de consument de TV zelf kan samenstellen waardoor meer dan een miljoen varianten mogelijk zijn. Loewe lanceert deze week een vernieuwde serie Individual modellen, variërend van 40 inch tot 55 inch.

De Loewe Individual TV’s zijn uniek aangezien je niet alleen verschillende opties qua TV configuratie kunt samenstellen maar ook verschillende speakers, wandbeugels, standaarden en zelfs meubels kunt samenstellen. De nieuwe modellen maken gebruik van ditzelfde principe maar beschikken over een aantal verbeteringen. Zo is de beeldtechniek verhoogd naar 400Hz en krijg je een ingebouwde harddisk met een opslaggeheugen van 750GB.

De TV’s beschikken verder over Loewe’s multimedia en netwerk functionaliteit, het Smart TV platform van de fabrikant waarop applicaties gedownload kunnen worden, een simpele maar intuïtieve afstandsbediening, en de mogelijkheid om de TV te bedienen middels een iPad applicatie. Qua beeld beschikken de modellen over Edge Lit LED achtergrondverlichting, een Full HD resolutie en 3D weergave met actieve 3D brillen. Qua audio zijn de TV’s uitgerust met twee 240 Watt speakers.

De nieuwe Loewe Individual serie zal in september gelanceerd worden. Prijzen zijn nog niet bekend.

Bron: FlatpanelsHD

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.