Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Live TV kijken via KPN iTV Online nu mogelijk met smartphone

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2012, 18:09 CategorieDigitale tv

Vorig jaar introduceerde KPN al de mogelijkheid om live TV te kijken via Android tablets en de Apple iPad, vandaag komt daar de mogelijkheid bij om live TV te kijken via je smartphone. Abonnees van KPN TV Online kunnen vanaf vandaag een applicatie voor de iPhone downloaden, Android gebruikers kunnen vanaf 6 augustus een applicatie in de Google Play Store verwachten.

De iTV Online applicatie is momenteel alleen voor klanten van KPN zelf en niet voor klanten van dochterbedrijven als Telfort en Xs4all. Naast een app speciaal voor smartphones is ook het zenderaanbod voor iTV Online is verder uitgebreid met BBC 1 en BBC 2. Daarnaast krijgt de iTV Online app voor iPad en Android tablets de komende weken een nieuw menu waardoor TV kijken en bladeren door Programma Gids en Videotheek Thuis nog gemakkelijker moet worden.

Met Interactieve TV Online van KPN kun je wanneer verbonden met het Wifi netwerk thuis kijken naar live uitzendingen van 22 populaire zenders. Daarnaast kun je gebruikmaken van andere interactieve diensten. Klanten hoeven niet extra te betalen voor deze faciliteit; Interactieve TV Online is een van de extra features, die klanten automatisch in hun KPN pakket ontvangen.

Alle gebruikers van een iPhone kunnen de applicatie vanaf vandaag downloaden. Android gebruikers moeten een toestel met Android 4.0 of hoger hebben en kunnen de app vanaf 6 augustus verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.