Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG Magic app: Stream TV kanalen naar je smartphone of tablet

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2012, 16:00 CategorieAccessoires

LG heeft een nieuwe applicatie gelanceerd die het mogelijk maakt content die op TV verschijnt te streamen naar je Android smartphone of tablet, iPad of iPhone. Daarnaast beschikt de applicatie over een afstandsbediening functie waarmee je de TV kunt bedienen, een on-screen keyboard voor het invoeren van teksten en een touchpad om een cursor over het scherm te bewegen.

De LG Magic app is geschikt voor de 2012 Smart TV’s van de fabrikant en geeft toegang tot een groot aantal interessante functies voor een eenvoudige bediening van je TV. Naast de hierboven genoemde functies beschikt de app ook over een MiniHome sectie waarmee je toegang kunt krijgen tot TV apps. De belangrijkste functie is MiniTV. Hiermee kun je TV kanalen naar tablets en smartphones (met de app) laten streamen. Zo kun je overal in huis verder kijken naar je favoriete series, films en andere programma’s. Om de functie te gebruiken moeten de TV en de smartphone of tablet wel aangesloten zijn op je Wifi thuisnetwerk.

De LG Magic app kun je gratis downloaden in de Apple App Store (iPad en iPhone) of de Google Play Store (Android).

Bron: FlatpanelsHD

 • Delen:

Reacties

 1. Rens
  02 december, 2012 om 14:16

  Beste,

  Ik ben in het bezit van een LG hx 552 home cinema set met smart tv functie. Echter ik krijg het niet voor elkaar om nederlandse apps te installeren zoals uitzending gemist.

  Kunt u mij vertellen hoe ik dit zou moeten doen.

  mvg

  Rens

  • Martijn Chel
   02 december, 2012 om 15:38

   Kom je in het LG Smart TV platform (dashboard)?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.