Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Eurosport 2 HD vanaf nu bij Ziggo, CanalDigitaal en Multivisie TV

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2012, 18:06 CategorieDigitale tv

Voor klanten van Ziggo, CanalDigitaal en Multivisie TV is het vanaf nu mogelijk het Eurosport 2 HD kanaal te bekijken. Dit HD sportkanaal is voorzien van Nederlands commentaar en zal het hele jaar door interessante sportevenementen verslaan, waaronder voetbalwedstrijden de Duitse Bundesliga, basketbal, wielrennen en tennis.

Eurosport 2 HD moet later ook bij andere aanbieders. Zo zal UPC later dit jaar nog met de doorgifte beginnen en zal KPN de zender in 2013 lanceren. In tegenstelling tot de SD variant van Eurosport 2 is de HD variant voorzien van Nederlands comments, iets wat zeker welkom zal zijn voor de Nederlandse kijkers. Eurosport 2 HD zal elke week vijf wedstrijden uit de Bundesliga en twee uit de Bundesliga 2 live zal uitzenden, maar het kanaal is niet alleen interessant voor de voetballiefhebbers. Zo zullen er ook sporten als tennis, volleybal, handbal, American football, basketball, snooker en motorsporten uitgezonden worden.

Helaas is Eurosport 2 HD niet beschikbaar in België. De reden hiervoor is dat de rechten van de Duitse Bundesliga alleen voor Nederland van toepassing zijn. De SD variant is bij providers Belgacom en TV Vlaanderen wel te ontvangen met Nederlands commentaar.

Bron: TotaalTV

 • Delen:

Reacties

 1. Govers
  22 mei, 2018 om 13:06

  Ik wou graag Eurosport 2 wat is de prijs daarvan

 2. Van Elteren
  12 juni, 2019 om 14:32

  Ik wil alleen ook eurosport 2 kunnen kijken , maar niet in het films en series pakket van ziggo a 11 euro.
  Kunt u mij een tip geven?
  Mvg
  Gerard

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.