Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose lanceert VideoWave II home cinema systeem met HDTV

Geschreven door
Geplaatst op12 juli 2012, 15:58 CategorieHome cinema sets

Bose lanceert de opvolger van het in 2010 gelanceerde VideoWave home cinema systeem met HDTV. De VideoWave II beschikt net als de eerste generatie over een over een LCD TV met daarin verwerkte luidsprekers. Dit maakt de VideoWave II uitermate geschikt voor consumenten die het niet zoeken luidsprekers in de ruimte te plaatsen maar wel een goed geluid willen.

Bose VideoWave II

Bose heeft wel wat veranderingen doorgevoerd binnen de tweede generatie. Zo is de VideoWave nu beschikbaar in een 55 inch en 46 inch variant. Daarnaast beschikt de Full HD LCD TV over Edge Lit LED achtergrondverlichting, is het design aangepast en wordt er een nieuwe clickpad afstandsbediening meegeleverd. Deze afstandsbediening moet zorgen voor een eenvoudigere en intuïtievere bediening, werkt middels radiofrequentietechnologie waardoor apparatuur niet in het zicht hoeft te staan, en kan gebruikt worden voor alle randapparatuur.

De mediaspeler zelf kan middels een enkele kabel aangesloten worden op TV. Op het apparaat kunnen tot zes externe bronnen aangesloten worden zoals een Blu-ray speler, een Digitale TV deocder of een game console. Vier van deze apparaten kunnen middels een HDMI kabel verbonden worden. Verder beschikt het systeem over een ingebouwd iPod/iPhone dock, twee USB poorten en een koptelefoon aansluiting.

In de TV zelf zijn 16 luidsprekers, inclusief 6 woofers, verwerkt waardoor je geen last hebt van losse luidsprekers of bekabeling die door de huiskamer loopt. Volgens Bose lever je hierdoor niet in op de kwaliteit en krijg je een hoogwaardig home cinema geluid. Daarbij moet de ADAPTiQ technologie zorgen voor een optimale automatische afstelling van het geluid in elke ruimte. Middels de video-mute functie is het mogelijk om het beeldscherm uit te schakelen en puur naar muziek te luisteren.

De Bose VideoWave II heeft een adviesprijs van 5.499 euro voor het 46 inch model en 6.499 euro voor het 55 inch model.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.