Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Arcam lanceert BDP300 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2012, 13:24 Categorie3D

Arcam, fabrikant van high-end audio- en videoapparatuur, heeft een nieuwe Blu-ray speler gelanceerd in de vorm van de BDP300. Dit model is voorzien van de nieuwste technieken om een zo hoogwaardig mogelijke beeldkwaliteit naar de huiskamer te brengen. Naast 2D Blu-ray films kan de speler ook 3D films in hoge kwaliteit weergeven middels de HDMI 1.4a aansluitingen.

De Arcam BDP300 beschikt onder meer over een Wolfson Audio 8741 DAC voor een hoogwaardige kwaliteit en een RS232 en IR aansluiting (RC-5) om de speler optimaal te integreren in je home cinema systeem. Volgens de fabrikant heeft de jarenlange ervaring met muziekweergave gezorgd voor een kwaliteit die te vergelijken valt met stand-alone CD spelers.

Wat betreft video maakt de speler gebruik van direct videocircuits om een optimale beeldkwaliteit te waarborgen, zonder interferentie van andere signalen. Verder kan 2D materiaal automatisch naar 3D omgezet worden en kun je populaire bestandsformaten als JPEG, AVI en WMV zonder problemen afspelen.

De Arcam BDP300 3D Blu-ray speler is te koop voor een adviesprijs van 1.349 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. Davos
  27 juli, 2012 om 18:56

  Dacht dat het om een optisch station ging voor de pc..

 2. peterpan
  30 juli, 2012 om 23:09

  mooi spul Arcam

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.