Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC lanceert speciaal EK kanaal

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2012, 14:11 CategorieDigitale tv

UPC komt met een speciaal EK kanaal op het Evenementenkanaal 14. Alle digitale televisieklanten van UPC kunnen hier EK gerelateerde programma’s bekijken van zowel Eurosport als Eurosport 2. Normaliter is Eurosport 2 alleen beschikbaar voor klanten met Digitale TV Royaal van UPC maar gedurende het EK zal het kanaal voor Digitale TV abonnees beschikbaar zijn op kanaal 202.

Op het moment dat er geen EK gerelateerde uitzending op een van de Eurosportzenders is, zijn er op kanaal 14 EK televisietips te zien waarbij op de achtergrond een speciale EK radiozender is te horen. Deze EK radiozender is gedurende het EK tevens te beluisteren als onderdeel van het UPC Digitale radio aanbod op kanaalnummer 41.

Vanaf de start van het EK, vrijdag 8 juni, kunnen alle klanten met een Royaal pakket kijken naar de Nederlandse versie van Eurosport 2 in plaats van de internationale versie. Dit betekent dat de programma’s gericht zijn op de Nederlandse kijker en voorzien zijn van Nederlands commentaar. Daarnaast kunnen klanten met Digitale TV Royaal van UPC vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen in augustus ook live naar de Bundesligawedstrijden op Eurosport 2 kijken.

Later dit jaar worden Eurosport 2 in HD kwaliteit en Eurosport On Demand beschikbaar bij UPC.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.