Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp lanceert LC-60LE840E LCD TV met geborsteld aluminium design

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2012, 16:54 Categorie3D

Sharp denkt niet alleen maar aan grootformaat LCD TV’s, ook het design is belangrijk. Als je eens wat anders wilt dan zwart of zilver dan is Sharp’s 60LE840E TV met een geborsteld aluminium design wellicht interessant. Deze 60 inch TV is volgens de fabrikant een van de beste modellen tot nu toe en biedt onder meer 3D weergave en LED achtergrondverlichting.

De Sharp 60LE840E is net als de andere modellen die dit jaar door de fabrikant gelanceerd werden een zogenaamde ‘grootformaat’ TV. Sharp heeft modellen van 70 inch en 80 inch gelanceerd dus de 60LE840E is nog een van de kleinere modellen. Verder beschikt de TV onder meer over een Quattron LCD paneel met extra gele pixel, een 400Hz beeldtechniek, Edge Lit LED achtergrondverlichting, het Aquos Net+ Smart TV platform, een USB opnamemogelijkheid, 3D weergave en 2D naar 3D conversie. Ondanks het grote formaat heeft de TV energieklasse A+ meegekregen.

De Sharp 60LE840E heeft een adviesprijs van 2.299 euro en is reeds in Nederland te koop.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.