Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek lanceert Audio Anywhere 625 audio streaming systeem

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2012, 15:33 CategorieAccessoires

Kabels trekken is iets wat veel mensen liever niet doen, maar hoe krijg je dan je audio vanuit de huiskamer of de slaapkamer in hoge kwaliteit naar een andere ruimte? Marmitek introduceert voor dit probleem de Audio Anywhere 625, een compact systeem waarmee je audio van een bron naar een luidsprekerinstallatie in een andere ruimte of op te grote afstand voor kabels kunt streamen.

De Audio Anywhere 625 kan in verschillende situaties gebruikt worden maar het komt er op neer dat je een bron moet hebben die de audio uitstuurt (denk aan een DVD speler, een decoder of een TV zelf) en een ontvanger die de audio weer kan geven (denk aan een Hifi systeem, een home cinema set of een actieve luidspreker). Aan de bron wordt een kastje verbonden en aan de ontvanger wordt een kastje verbonden. Deze twee componenten communiceren draadloos met elkaar en zorgen dus voor een draadloze weergave van audio.

De Audio Anywhere 625 verstuurt het geluid digitaal en het bereik van deze zender is tot 40 meter vrije veld en tot 10 meter door vloeren en muren. Meerdere ontvangers aansluiten is mogelijk om zo muziek naar verschillende locaties/apparatuur te kunnen streamen. Het systeem is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van 61,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.