Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek introduceert BoomBoom 230 Bluetooth Speaker

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2012, 14:46 CategorieLuidsprekers

Marmitek heeft al diverse draadloze (Bluetooth) oplossingen om muziek vanaf een mobiel apparaat weer te geven en vandaag wordt er een nieuw product aan het assortiment toegevoegd. De BoomBoom 230 Bluetooth speaker werkt op 230V en met een gewicht van bijna een kilogram is deze het meest geschikt voor een vaste opstelling.

De Bluetooth stereo speaker is draadloos aan te sluiten op iPad/iPhone/iPod touch en alle andere tablets, smartphones en MP3 spelers met stereo Bluetooth. Hierdoor kun je je muziek bedienen vanuit je luie stoel. De speciaal ontworpen houten klankkast moet volgens de fabrikant zorgen voor een vol stereogeluid. De baspoort maakt het gebruik van een subwoofer overbodig.

De BoomBoom 230 Bluetooth stereo speaker kost 58,95 euro en is per direct verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.