Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen lanceert BeoLab 12-2 surround luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2012, 13:20 CategorieLuidsprekers

Bang & Olufsen introduceert een nieuwe luidspreker; de BeoLab 12-2. Dit model is zeer slank en beschikt over een strak design, exact zoals we van B&O gewend zijn. De speakers zijn volgens de fabrikant te gebruiken als ultieme set rear-luidsprekers binnen een surround sound systeem en gaan over de toonbank voor maar liefst 2.810 euro.

De BeoLab 12-2 voegt zich bij de grotere BeoLab 12-3 die eerder dit jaar gelanceerd werd als de eerste wandluidspreker speciaal ontworpen voor ruimtes met een flatscreen-televisie. De BeoLab 12-3 en 12-2 vormen samen een set-up voor surround geluid met een, volgens B&O, consistente designtaal en een ongeëvenaarde geluidsperformance. De BeoLab 12-2 beschikt over 320 Watt aan vermogen, genoeg om een huiskamer te vullen, en een platte 6,5-inch CosCone-woofer. Door de woofer naar de muur te richten moet een optimale verspreiding van de lage frequenties gerealiseerd worden.

 

De tweeter is uitgerust met de door Bang & Olufsen ontwikkelde Acoustic Lens Technology. Deze dynamo, die zich bevindt in de speaker, zorgt voor een 180 graden horizontale verspreiding van de hoge frequenties. Om de luisterbeleving nog verder te verbeteren, kan de BeoLab 12-2 omhoog of omlaag worden geplaatst.

De BeoLab 12-2 is uitsluitend verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen-dealers vanaf 7 juni 2012. De prijs bedraagt 2.810 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.