Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Antec HDTV Bias Lighting Kit voor een comfortabele kijkervaring

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2012, 15:46 CategorieAccessoires

We kennen natuurlijk allemaal het Ambilight systeem van Philips wel. Hiermee worden diverse kleuren (of één kleur) op de muur achter de TV geprojecteerd wat volgens de fabrikant de kijkervaring comfortabeler en rustiger moet maken en de beeldkwaliteit moet verbeteren. Inmiddels komen steeds meer bedrijven met een dergelijke techniek op de markt.

Zo zagen we eerder al de Revoltec Backlight systemen verschijnen waarmee je zelf een Ambilight systeem kunt samen stellen voor je TV of PC monitor. Nu komt ook Antec met een zogenaamde HDTV Bias Lighting Kit waarmee wit licht middels LED lampjes op een oppervlak achter de monitor of TV geporjecteerd kan worden. Het systeem bestaat uit 22 LEDs die volgens Antec moeten zorgen voor een betere kleurweergave en meer kijkplezier middels professionele ogende verlichting met een kleurtemperatuur van 6500 Kelvin.

De HDTV Bias Lighting Kit bestaat uit een strip met LED’s die 1400 millimeter land is en achterop TV’s van maximaal 60 inch geplaatst kan worden. Ook kan de strip ingekort worden voor kleinere TV’s. De strip wordt via een USB kabel aangesloten op de TV en kan middels een schakelaar aan of uit gezet worden. De Antec HDTV Bias Lighting Kit is te koop voor een adviesprijs van 25 euro.

Via: Hardware

  • Delen:

Reacties

  1. Dick
    07 juli, 2012 om 9:44

    Kunt u mij vertellen waar de Antec HDTV Bias lighting kit te koop is?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.