Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

USB opnamen van TV maken met de LaCie RikikiTV

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2012, 15:25 CategorieAccessoires

LaCie introduceert de RikikiTV, een harde schijf waarmee gebruik kan worden gemaakt van de USB aansluiting op een TV. Gebruikers kunnen met de RikikiTV live TV pauzeren en opnieuw afspelen, hun favoriete programma’s plannen en direct opnemen. De RikikiTV is volgens LaCie een perfecte aanvulling op de miljoenen tv’s met USB opnamefunctie.

Door de RikikiTV te combineren met een TV met USB opnamefunctie beschikken gebruikers over een eenvoudige oplossing om TV te kijken wanneer het hen uitkomt. De RikikiTV bevat functies voor geplande opnames en gebruikers kunnen tot 240 uur aan programma’s opslaan. Het is ook mogelijk om rechtstreeks naar de schijf van de RikikiTV op te nemen. De eerstvolgende keer dat hun favoriete film of TV serie wordt uitgezonden kunnen gebruikers eenvoudig de afstandsbediening van de TV pakken en de uitzending met één druk op de knop opslaan in de bibliotheek van de RikikiTV.

De RikikiTV wordt gevoed via de USB aansluiting en geleverd met een universele klem om de schijf en kabel achter de TV te monteren. Door de speciale bevestiging en het feit dat er geen netsnoer nodig is, wordt het geen wirwar van kabels en blijft het entertainmentcenter makkelijk toegankelijk.

Het apparaat is in Europa via de LaCie Online Store en LaCie Storage Partners verkrijgbaar vanaf 99,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.