Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC stelt lancering Horizon mediabox weer uit

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2012, 15:33 CategorieDigitale tv

Het wordt zo langzamerhand tijd dat UPC wat duidelijkheid gaat geven omtrent de lancering van de Horizon mediabox. We hebben nu al zo vaak berichten over uitstel en vertraging gehoord dat nieuwe berichten lastig meer te geloven zijn. Toch lijkt nu het moment van lancering dan eindelijk vastgezet op het derde kwartaal van 2012.

Natuurlijk is het derde kwartaal niet echt een exact moment, maar UPC geeft aan deze ruimte nodig te hebben om de nieuwe mediabox goed te testen. Het is een ingewikkeld apparaat dat leunt op diverse diensten en daarom moet alles perfect werken voordat consumenten thuis aan de slag kunnen. Zo kan met applicaties downloaden, video on demand diensten gebruiken, muziek en video’s streamen naar mobiele apparaten en media delen binnen het thuisnetwerk. Ook wordt er een nieuwe afstandsbediening meegeleverd die intuïtiever werkt en het mogelijk maakt eenvoudig teksten te typen.

Waarschijnlijk staat de lancering van de Horizon mediabox nu gepland voor de IBC broadcastbeurs in september. Niet lang daarna krijgen klanten van UPC de mogelijkheid om de mediabox voor een paar euro extra per maand te bestellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.