Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Lenovo lanceert K91 Android 4.0 Smart TV in China

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2012, 14:44 Categorie3D

Vorige maand lanceerde Lenovo al een kleinere versie 42 inch versie van de K71 Smart TV en nu is het de beurt een de high-end variant met een schermformaat van 55 inch. De K91 TV werd tijdens de CES 2012 officieel onthuld en is vanaf heden te koop in China voor een omgerekende prijs van 1.827 euro. 

De K91 Smart TV is een 55 inch LCD TV met Edge Lit LED achtergrondverlichting, een 1.5GHz dual-core 8060 Snapdragon CPU van Qualcomm, een geïntegreerde 5 megapixel camera met gezichtsherkenning, een functie voor spraakbediening, en een geavanceerde afstandsbediening met een touchPad, d-pad en bewegingssensor. Verder is het mogelijk 3D beelden weer te geven middels de passieve 3D techniek en beschikt de TV over een 240Hz framerate.

De TV draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich waardoor je toegang krijgt tot de Google Play Store voor het downloaden van applicaties. Daarnaast heeft Lenovo ook een eigen appstore ontwikkeld met geoptimaliseerde applicaties. Deze applicaties kun je kwijt op een intern geheugen van 8GB of op een microSD card.

Of en wanneer de K91 Smart TV naar Europa komt is nog niet bekend.

Bron: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.