Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Het beeld van je laptop of PC draadloos naar je TV versturen

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2012, 15:02 CategorieAccessoires

Het kan nogal eens voorkomen dat je films of video’s op je computer hebt staan maar deze graag op je TV wilt bekijken. Ook zijn er verschillende diensten die het bekijken van TV content in de browser van je computer aanbieden. Om het beeld wat op je computer verschijnt draadloos naar je TV te sturen heeft Marmitek de GigaView 811 ontwikkeld.

Met de Marmitek GigaView 811 kun je alles laten zien wat je op je laptop kunt zien, draadloos en zonder dat je hiervoor iets hoeft te installeren. Het enige wat je nodig hebt is een GigaView 811, een TV met een HDMI ingang en een laptop met een HDMI uitgang. De GigaView 811 zender stuurt het signaal van ieder apparaat (met HDMI uitgang) draadloos naar de ontvanger, die je op je TV aansluit.

Zowel Full HD als 3D signalen worden ondersteund en doordat het signaal digitaal en zonder compressie wordt verzonden ondervindt het beeld en geluid geen vertraging of kwaliteitsverlies. Daarnaast voldoet de GigaView 811 aan de HDCP-standaard waardoor de compatibiliteit met overige HDMI apparaten maximaal is.

De Marmitek GigaView 811 is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 279 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Ruud Frederiks
    22 oktober, 2014 om 17:23

    Is het tv-scherm dan ook in gebruik als een 2e scherm van de laptop. M.a.w. kan ik met een muisklik op een icoon van b.v. WORD op het tv scherm, de laptop de uitvoering daarvan laten doen dus WORD opstarten.
    Of een film pauzeren.
    Wie maakt mij wijzer??

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.