Denon lanceert AVR-1713 en AVR-1513 AV receivers

04 mei 2012 1 Minuut 3 Reacties
Denon-AVR1713

Denon onthult vandaag de eerste twee AV receivers in de nieuwe AV-Art series lijn. Het gaat om twee instapmodellen in de vorm van de AVR-1513 en de AVR-1713 inclusief netwerkondersteuning. De nieuwe AV-Art serie draait om een nieuw designconcept met de toevoeging van verschillende netwerkfuncties.

Denon geeft aan dat het van het begin af aan de missie geweest is om een nieuwe interface te creëren. Termen als intuïtief, helder en simpel zijn niet alleen belangrijk voor het productdesign maar ook voor de gebruikersinterface. Dit resulteerde in een GUI met een verbeterd design, minder knoppen op het bediendingspaneel en een nog simpelere lay-out voor de afstandsbediening. Het display biedt ruimte voor grotere karakters en meer informatie. Dit zorgt voor een betere rendabiliteit van de AVR beeldschermen en zorgt er tevens voor dat het beeldscherm beter leesbaar is. Snelkoppelingen moeten ervoor zorgen dat je jouw favoriete content eenvoudig en snel kunt bedienen.

De AVR-1513 is een 5.1-kanaals receivers met een vermogen van 110 Watt per kanaal. De receiver beschikt over een HDMI ingang aan de voorzijde waarmee gemakkelijk tablets, videocameras of fotocameras kunnen gekoppeld kunnen worden. Net als voorgaande modellen ondersteunen de nieuwe receivers de Dolby TrueHD en dts-HD Master Audio formaten en de Compressed Audio Restorer moet de audiokwaliteit van gecomprimeerde muziek, zoals MP3 of WMA, verbeteren.

Reacties (3)