Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose lanceert Wave radio III en Wave music III systemen

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2012, 18:47 CategorieHome cinema sets

Bose lanceert vandaag twee vernieuwde audiosystemen, de Wave radio III en de Wave music III. De systemen zijn ten opzichte van de voorgaande modellen flink uitgebreid, met onder meer nieuwe alarmfuncties, digitale radio ontvangst en een vernieuwde tuner. Qua design zijn de systemen grotendeels gelijk gebleven.

Beide modellen beschikken nu over een geïntegreerde DAB, DAB+ en T-DMB tuner voor digitale radio en een verbeterde AM/TAM tuner met een nauwkeuriger ontvangst. Naast dat beide systemen als compacte audiospeler met CD-speler gebruikt kunnen worden is ook de alarmfunctie teruggekeerd. Deze keer wel uitgebreid met een extra alarm, de keuze voor verschillende volumes en de keuze verschillende bronnen. Ook vind je bovenop de Wave systemen een touchpad voor de bediening van de basisfuncties.

Qua aansluitingen krijg je onder meer een aux-ingang voor het aansluiten van externe bronnen en een Bose-Link ingang voor het aansluiten van Bose accessoires. Hierop kun je onder meer de Wave Bluetooth adapter (149,95 euro), het Wave connect kit iPod/iPhone dock (149,95 euro) of de Wave CD wisselaar (349,95 euro) kwijt.

De Bose Wave radio III en het Wave music system III zijn inmiddels te koop via de Bose dealers en de Bose website voor een adviesprijs van respectievelijk 499,95 euro en 699,95 euro. Qua kleur heb je de keuze uit respectievelijk platinawit en antracietgrijs, en titaniumzilver, platinawit en antracietgrijs.

  • Delen:

Reacties

  1. Els
    06 augustus, 2018 om 15:36

    Wil graag de afmeting van de Wave radio cd speler weten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.