Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

ASUS lanceert O!Play Media Pro met digitale TV tuner

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2012, 14:54 CategorieMediaspelers

Op het gebied van mediaspelers heeft ASUS inmiddels naam weten te maken met de O!Play serie maar een O!Play mediaspeler zonder harddisk met geïntegreerde digitale TV tuner was er nog niet. De O!Play Media Pro moet hier verandering in brengen en combineert de functies en mogelijkheden van een mediaspeler met een digitale DVB-T tuner.

De O!Play Media Pro beschikt waarschijnlijk over een Realtek chipset (nog niet bevestigd) en verder onder meer over een ethernetaansluiting, twee USB 2.0 poorten, een SD card reader, een digitale optische audio aansluiting en een HDMI poort. Naast de DVB functie kun je ook gebruikmaken van een Electronic Program Guide (EPG). De mediaspeler kan net als alle andere O!Play modellen overweg met de 50 meest gangbare media bestandsformaten, zowel via streaming als via fysiek aangesloten bronnen. Ook is het mogelijk media te streamen vanaf een tablet of smartphone middels de O!MediaShare applicatie.

Natuurlijk kunnen ook diverse applicaties niet meer ontbreken op een nieuwe mediaspeler. Het apparaat biedt dan ook toegang tot onder meer YouTube XL, Acetrax, Facebook, DailyMotion, Picasa, en verschillende internet TV en radio kanalen.

Wanneer de O!Play Media Pro op de markt zal verschijnen en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Bron: ASUS

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.