Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Altec Lansing lanceert inAir 5000 Wireless Airplay luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2012, 15:21 CategorieLuidsprekers

Altec Lansing maakt bekend dat het inAir 5000 Wireless AirPlay luidsprekersysteem (MA5000), waarmee je van iOS apparaten draadloos muziek kunt streamen naar elke kamer in huis, beschikbaar is voor de Nederlandse markt. De inAir 5000 is het eerste product in een reeks van audio netwerkproducten van Altec Lansing.

De nieuwe inAir 5000 is geschikt voor iOS apparaten, waaronder de iPod touch, iPhone en iPad. Zowel muziek uit je iTunes-bibliotheek als gestreamde content uit de cloud is middels dit systeem draadloos af te spelen, met behoud van een goede geluidskwaliteit. De inAir 5000 is volgens Altec Lansing ontworpen vanuit de gedachte om muziek sociaal te beleven. Met Apple’s AirPlay is ieder compatibel apparaat snel en eenvoudig te verbinden met de inAir 5000. Ook het instellen van de inAir 5000 moet simpel zijn. Zodra het iOS apparaat met WiFi is aangesloten via een USB kabel, kun je echtstreeks de gratis inAir Gids app downloaden voor een snelle en eenvoudige installatie.

De fraaie vormgeving is niet alleen esthetisch; de niet-parallelle wanden voorkomen weerkaatsing van geluidsgolven en zorgen volgens de fabrikant voor een natuurlijker geluid en minimaal verlies van het complete toonbereik. De behuizing van de inAir 5000 is versterkt om vervorming en trillingen te voorkomen, waardoor de muziek wordt gereproduceerd op de manier zoals de artiest bedoeld heeft. De dubbele 3-inch mid-range drivers zijn gemaakt van Kevlar voor minimale vervorming van zang en middentonen. De driewegsversterkers vormen het hart van het systeem en worden ondersteund door midrange drivers, neodymium tweeters en een 4-inch subwoofer. 

De inAir 5000 is minimalistisch vormgegeven met strakke lijnen. De bedieningsknoppen zijn discreet aan de zijkant geplaatst en met de meegeleverde afstandsbediening kun je overal je muziek bedienen. 

Het inAir 5000 draadloze AirPlay luidsprekersysteem (MA5000) is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.