Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel Ultima 40 LE: Oranje high-end speakers voor het EK

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2012, 19:29 CategorieLuidsprekers

Luidsprekerfabrikant Teufel heeft een limited edition van haar bestverkopende stereo speakers laten maken. In de aanloop naar het EK voetbal in juni is er nu ook een oranje editie van de Ultima 40 verkrijgbaar;  de Ultima 40 LE. De stereo speakers zijn voorzien van speciale oranje frontjes voor een oranjegevoel en hoogwaardige geluidskwaliteit.

De Ultima 40 LE wordt geleverd met de standaard frontjes die voorzien zijn van zwarte stof. Voor de 30 euro meer ontvang je een extra set frontjes voorzien van oranje stof. De frontjes, die afneembaar zijn, kunnen eenvoudig worden uitgewisseld en het oranjegevoel is daarmee snel gemaakt. Voor de oranje frontjes is gebruik gemaakt van dezelfde speciale luidsprekerstof als bij de normale Ultima 40. Zo blijft de geluidskwaliteit van de Ultima 40 stereo speakers gegarandeerd.

Zoals de naam van deze speciale editie al doet vermoeden is de Ultima 40 LE slechts in een kleine oplage verkrijgbaar. Wie dus thuis met oranje topgeluid van het EK voetbal wil genieten moet er snel bij zijn. De Limited Edition kost 429,99 euro en is per direct te bestellen op de website van Teufel.

Voor de snelle beslissers heeft Teufel overigens de laatste week van april een aantal mooie kortingsacties en aanbiedingen lopen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.