Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert compact CMT-V50iP hifi systeem

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2012, 19:21 CategorieLuidsprekers

Sony introduceert vandaag een nieuw compact en draagbaar hifi-systeem. Dit systeem, dat gaat onder de CMT-V50iP noemer, heeft een ingebouwd dock voor Apple producten. Zo kun je er niet alleen je iPhone en iPod op aansluiten maar ook je iPad.

Via de USB aansluiting is de digitale muziekcollectie ook af te spelen vanaf memory sticks of vanaf mp3 spelers en telefoons via een USB kabel. Daarnaast heeft dit Hifi systeem een CD speler. Verder is de luidsprekers ’s werelds eerste Magnetic Fluid speaker. Deze door NASA ontwikkelde magnetische vloeistof-technologie moet zorgen voor kristalhelder geluid. De luidsprekers zijn demperloos zodat ze nog compacter zijn, er minder vervorming optreedt en de helderheid van de muziek wordt verbeterd, in het bijzonder in het midden tot hoge bereik.

De CMT-V50iP is beschikbaar vanaf juni 2012 en kost 200 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.