Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony kondigt Nasne tuner en mediabox aan

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2012, 13:44 CategorieMediaspelers

Sony heeft vandaag een nieuw product aangekondigd in de vorm van de Nasne. Afgezien van de naam zou dit apparaat het leven wat betreft het combineren van al je elektronica een stuk makkelijker moeten maken. De Nasne beschikt over ingebouwde TV tuners en mediaspeler functies, en kan verbonden worden met verschillende producten van Sony.

De Nasne kan TV programma’s opnemen op een harddisk van 500GB welke vervolgens bekeken kan worden op je Sony Xperia smartphone of Sony Tablet. Ook wordt er een app voor de PS Vita uitgebracht en kunnen VAIO gebruikers opgenomen TV programma’s op hun PC of laptop bekijken. Daarnaast is de Nasne ook een standaard mediaspeler waarop je bestanden kunt opslaan en weer kunt geven. De capaciteit is uit te breiden met externe harddrives. 

De Nasne moet verticaal geplaatst worden en heeft qua uiterlijk, ondanks de kleinere afmetingen, veel weg van de PS3. Dit product is één van de eerste stappen van Sony om haar eigen elektronica producten beter met elkaar te integreren. Op deze manier hoopt de fabrikant een sterk ecosysteem te creëren waar je als consument moeilijk meer omheen kan en je van alle gemakken voorziet. De Nasne verschijnt in juli in Japan voor een omgerekende prijs van 160 euro. Of en wanneer het apparaat naar Europa komt is nog niet bekend.

Bron: TheVerge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.