Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp komt met 80 inch LC-80LE645E LCD TV monster

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2012, 12:13 CategorieLcd en led tv's

Sharp introduceert deze maand een LCD TV met een formaat van maar liefst 80 inch. De LC-80LE645E is ruim twee keer zo groot als een 55 inch model en is uitgerust met onder meer Sharp’s X-Gen panel, LED achtergrondverlichting, een USB opnamefunctie en Sharp’s Aquos Net+ Smart TV platform.

Dit jaar is de grootte van de TV een belangrijk focuspunt in de line-up van Sharp. De fabrikant introduceerde afgelopen maand al een 70 inch model en daar komt deze maand een 80 inch model bij. De TV is geen high-end model wat betreft de specificaties en beeldkwaliteit maar moet juist de grootte schermformaten naar de wat kleinere budgetten brengen. Een 80 inch model is viermaal zo groot als een 40 inch TV en tweemaal zo groot als een 55 inch TV.

De LC-80LE645E beschikt onder meer over een Full HD display met Full LED achtergrondverlichting, een 100Hz refresh rate, het Aquos Net+ platform voor toegang tot het internet en applicaties, DLNA voor het streamen van media binnen je thuisnetwerk, een SD card reader, een USB aansluiting voor de timeshift functie, vier HDMI ingangen en een A++ energieklasse. De LC-80LE645E moet binnen twee tot vier weken in Nederland verschijnen.  • Delen:

Reacties

  1. Hendrik
    25 mei, 2012 om 20:30

    Vorige week in Amerika bij best buy te koop voor 4.500,00 dollar, dus prijs in Nederland is een beetje te duur.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.